Erdészeti gépek

Termékeink közül ajánljuk az AGROMASTER tipusú erdészeti talajmüvelő, vető és ültetés technikai , zuzás és mulcsozás pásztakészitési

technikai eszközöket.

Forestry equipment

For our products, we recommend the AGROMASTER-type forestry seedling, seed and planting technical equipment.Agromaster Impala MD PLUS függesztett utánhátolófejes rigolozó eke

 

Agromaster Impala MD függesztett rigolozó eke

A mélyforgató ekék segitségével mind az erdészetben és mind a mélymüvelésű zöldség (torma) alapművelését lehet elvégezni.A Plus tipusok 1 utánhántó ekefejjel vannak szerelve.Ezek segitségével 50 - 60 - 70 - 80cm mély szántás esetén is a traktorral normál , középmély szántási módban lehet dolgozni.A szölő müvelő eke segitségével a tavaszi munkák során a nyitási munkákat, mig megcserélve a fejeket ősszel a zárási munkákat lehet elvégezni.A kormánylemezek, szántóvasak nagy szilárdságú, nagy kopástürésű acélból, a váz szerkezet nagy szakitó szilárdságú zártszelvényből készülnek.

Agromaster SUPER SF OWSDH félig függesztett rugóztatott erdészeti szupernehéz tárcsás borona

Agromaster SUPER FOREST függesztett merev vázas szupernehéz tárcsás borona

Az erdészeti tárcsás boronák kinálatából szinte minden igényt kielégítő választékkal állunk rendelkezésükre.Az alap modellek mind függesztett és vontatott változatok a szántóföldi kivitelekhez képest megerősitett és nehezebb vázzal rendelkeznek .Az egyirányú és sorközművelő tárcsák a csemetekertben illetve a telepitett fasorok között végezhetünk eredményes munkát.Míg a rugózatott és csuklópántos vontatott változatok a szupernehéz kategóriába sorolhatók.Tárcsa levelenként a súlymegosztás 157 - 390 kg.A hasító ( RIPPER ) tárcsák segitségével a suhángültetőgépek munkáját tudjuk segíteni, az ujratelepitéshez ( földben maradt gyökerek elmetszése), vagy akár nagyon kötött talajokon előlazitjuk a talajt egészen a mély rétegekig, és tárcsák müvelése során ágyást, pásztát készitünk.

Agromaster Impala MDRC függesztett sorköz ápoló tárcsás borona

A sorközápolótárcsák közvetlenül a sorok mellett forgatják a talajt mig a sorok közepét zölden hagyják. Használhatók V és X felépítésben is.

Agromaster Impala OWDH lengőkaros és rugóztatott lengőkaros erdészeti sorközmüvelőtárcsákAgromaster Fönix faiskolai sorközművelő kultivátor

A faiskolai sorközművelő kultivárorjaink az 5 soros aprómagvetőgép által vetett sorok ápolását tudja elvégezni. Kézi kormányzású, a tagok pozicionálhatók különböző sorokhoz, illetve leszerelhetők. A szerszámai rugós kapákból, rezgő kapákból, cseréptörő kerekekből áll.
 

Agromaster BULL  1 SDF függesztett erdészeti mélylazitó

Agromaster Impala 2MPH  hidraulikusan müködő sorbehúzó és nyító eke
Agromaster Fönix SAP csemete-suhángültetőgépA suhángültetők ültetési mélysége 40 - 60 - 80 - 100 cm , a kések 10 - 30 cm szélességben nyitják az ágyást. Az ültetett suhángokra a kiemelt földmennyiséget tárcsalapok vagy íves terelö lemezek forgatják vissza. A gép újratelepítésben is remekül dolgozik ellenáll a tuskóknak, gyökereknek. Akár napi 5-10Ha erdő is készreültethető. A megfogantatási arány akár közel 100% is lehet, mig 1 év alatti növekmény a hagyományos telepitési ( gödörfúrásos) módszerhez képest 1m-el nagyobb átmérőjű lonmbkorona.


 Agromaster Fönix SEP függesztett csemete ültetőgépA csemeteültetők ültetési mélysége 20 - 30 - 40 cm , a kések 5 - 15 cm szélességben nyitják ki az ágyást. A tárcsás csoroszlyával kialakitott kivitelek újratelepitésben is tökéletesen ellátják munkájukat, ellenállnak a tuskóknak, gyökereknek sérülés nélkül.

Agromaster Fönix SEP függesztett barackfa iskolázó és ültetőgép ültetési mélység 15-30 cm , a csoroszlya 50 cm müvelési szélességben nyitja ki a talajt, hogy a gyökérzóna ne töredezzen, a tárcsalapok visszaforgatják, a tömöritőkerékpár pedig visszatömöriti a talajt a csemete fa tövére.

Agromaster Fönix SG 5 függesztett aprómagvetőgép és nagy magvetőgép

A faiskolai ágyások készitéséhez profi vetőgépre van szükség A gördülőcsoroszlyás kivitel támogatja mind a szürke és fehérnyár, ugyanakkor az akácmag vetését is. Mig a nagymagvetőgép a tipusspecifikus csoroszlyák és tömöritőkerék segitségével végzik el a munkát.Agromaster Impala ágyáskiemelő gép

Ágyáskiemelőink a legszárazabb összetapadt talajból is képes tisztán felhozni a magoncokat. 1,25 és 1,45m munkaszélességben készülnek.

For vegetables, forestry or tuberous plants Cutting widths 125- 145cm

 

Agromaster Impala SAL csemete-suhángkiemelő gép

Külső késes vibrotálcás  csemete-suhángkiemelő gépünk segitségével különböző szélességű erőgépek alkalmazásával tudjuk tisztán felszedni a csemete-suháng szaporitóanyagot

Set Impala with well-tried infinitely variable three-point-suspension. Heavy construction for the most load for tractors from 60 PS all-wheel. Knife-width 40 -50cm.

Agromaster Impala SEL belsőkéses csemetekiszedőgép

Single Row with Vibrating Shear 40 cm or with Rigid Shear, Sieve and Side-shift.
Largest model with cutting width 40cm for Tractors from 50HP.

 

 

Agromaster Bull multifunkciós pásztanyitó eke és gyökérvágó

Root blade

Agromaster BULL gyökérvágó

 

Agromaster Impala SC pásztakészítő és tuskómarógép

cutters

 

Agromaster Rotormulch függesztett függőleges és vízszintes tengelyű szárzúzók

Agromaster Rotor függesztett hidraulikus oldalkitolású  fadöntő körfűrész, energiaerdőkben használatos

 


 

Agromaster Trayler lófogatos erdészeti közelitő kerékpár

mystat

joetatar kukac gmail.com

 
Telefon, fax: +36 52 416439                               Rádiótelefon: +36 70 2672796
   

Copyright 1999 - 2018 by JOSEY