Szántóföldi gépek

Termékeink közül ajánljuk az AGROMASTER tipusú szántóföldi talajmüvelő, vető és ültetés technikai , zuzás és mulcsozás technikai eszközöke
t.
 

 
Agromaster Impala ágy és váltvaforgató ekék

AGROMASTER IMPALA függeszetett , félig függesztett ágyekék- IMPALA TWIN függesztett , félig függesztett váltvaforgató ekék 45 - 280 LE teljesítményű traktorokhoz.Produktivitási értékek 6,0km/h szántási sebesség mellett Impala 2 fejes ekénél: 0,42 - 0,48 ha/h, Impala 3 fejes ekéknél 0,63 - 0,72 ha/h , Impala 4 fejes ekénél 0,84 - 0,96 ha/h, Impala 5 fejes ekénél 1,05 - 1,20 ha/h, Impala 6 fejes ekénél 1,26 - 1,44 ha/h
Agromaster Medium, Premium, Super vontatott középnehéz és nehéz tárcsás boronák

Az AGROMASTER MEDIUM, PREMIUM, SUPER függesztett és vontatott középnehéz és nehéz tárcsás boronák a legjobb tárcsalaponkénti tömegterhelési indexel rendelkeznek.A tárcsalevelek átmérőjének és a vázszerkezet súlyának növelésének függvényében mélyebb művelés biztosítható, a müvelési mélység talajszerkezet függvényében változhat ( homokosabb talajok: könnyű-középnehéz), (középkötött talajok: középnehéz) , (nagyon kötött, vályogtalajok müvelésére nehéz-szupernehéz változatokat ajánljuk). A tárcsatagok 5 - 20 - 25 fok között fokozatmentesen állithatók . A futómű hidraulikusan kiemelhető és süllyeszthető és lehetővé teszi a fordulékonyságot és jó közuti vontathatóságot. A vonórud merev vagy rugóztatott kapcsolattal rögzithetó, vonócsap segitségével az erőgéphez.
Agromaster Medium SMDW vontatott kézzel csukhatós közép-és nehéz tárcsás boronák

Az Agromaster Medium SMDW vontatott tárcsás boronák a közlekedési biztonság jegyében születtek. Maximált szállitási szélességük nem haladja meg a 2,50m-t, kézzel könnyedén nyithatók és zárhatók. A tárcsalapokra ható tömegindex ezen modelleknél a legmagasabb színtű, már 560-as tárcsalapok esetén is elérheti a 80kg-ot laponként! A gépek vázszerkezete nagy szakitószilárdságú zártszelvényből, a tengelyek húzott nagy szakitó szilárdságú acélból, a tárcsalapok nagy szilárdságú nagy kopás tűrőségű bóracélból, a távtartók öntvény, vagy vastagfalú nagy szakitószilárdságú szerkezetacélból, a sárkaparók nagy kopástűrőségű acélból készülnek.

Agromaster Medium MDF  rugóztatott rövid tárcsás boronák

Agromaster ATV vontatott tárcsák quad motorokhozAgromaster BULL függesztett altalajmüvelők rögtörőhengerrel

Az AGROMASTER BULL altalajmüvelők a müvelt talajszerkezet alsó rétegeiben végzi a munkát, megemelve azt , a felsö réteget nem keveri fel, csak kilazítja azt.A pengék függőleges munkája során a talajrétegben hullámmozgást idéz elő, megrepesztik a talajt, anélkül, hogy megszakitaná annak egységét. A repedések iránya függőleges, igy a gyökérzet sokkal könnyebben hatol a mélyebb rétegekbeA betömörödött réteget felapritja, igy elősegítve a víz és levegő gazdálkodását a talajnak minden irányba.Ugyanakkor a talaj vizmegörző és vizszolgáltató tulajdonságai javulnak.

Ajánlható mind szántóföldi, szőlészeti, gyümölcsös, erdészeti sorközművelésére, tájvédelmi területek, rétek, vagy akár futballpályák karbantartására is, mert a felületi füves részt nem sérti fel nem hagy maradandó nyomot.Rétek, gyepek, füvesitett sportpályák müveléséhez ajánljuk hozzá a tárcsás csoroszlyát, gumikerekes tömöritőhengert, illetve a hengerhez kapcsolható súlykészletet.Művelési mélység : 30 - 50 cm Más altalajművelőkhöz képest 20 - 30 %-al kevesebb energia szükséges a müködtetésükhöz.
Agromaster BULL függesztett altalajlazító rögtörőhengerrel

Az AGROMASTER BULL függesztett altalajlazítóink fejlesztése során több különböző munkamélységű és kialakitású késsel rendelhetők. Az orr betétek vagy a kés farok kialakitása olyan, hogy szárnyas lazitóbetétek szerelhetők gerinclemez végére. A kő és gyökérvédelem nyírócsavaros segitségével van megoldva. A rögtörőhengerekből az un. pálcás henger a legelterjedtebb, megfeleő méretű rögösödést idéz elő a talajfelszínen, jó tömegindexel rendelkezik , nincs meghibásodási lehetősége, jó az öntisztulása. A gép könnyű húzású enegiatakarékos kivitel.Agromaster Főnix szántóföldi grubber

AGROMASTER FÖNIX szántóföldi grubberek alapvető kapaszerszámai a legnagyobb gyártóktól származnak. Felépités szempontjából a legújabb trendeknek megfelelnek. (kapaszár-kapalap- bakhátvágótárcsa-rezgőborona-rögtörőhenger különböző méretben 1 v 2 sorban)
Agromaster Fönix ültetvény kultivátor

AGROMASTER FÖNIX ültetvény kultivátorjaink kialakitásánál az volt a cél, hogy un. külpontos eszközként is lehessen üzemeltetni a gépeket. Hidraulikus munkahenger segitségével a gép jobb oldala mellé kitolhatók gyümölcsösben a fák alá is.


Agromaster Fönix Rolling függesztett aktiv művelőelemes sorközművelő kultivátorAz AGROMASTER FÖNIX Rolling aktiv müvelőelemes sorközművelő kultivátorok segitségével különösen bio kertészetekben lehet hatékonyan dolgozni a merev v vibrokapás változatokkal szemben, mert nem megengedett a növényvédőszerek használata.

 

mystat

joetatar kukac gmail.com

 
Telefon, fax: +36 52 416439                               Rádiótelefon: +36 70 2672796
   

Copyright 1999 - 2018 by JOSEY