Szölészeti gépek

Termékeink közül ajánljuk az AGROMASTER tipusú szőlészeti talajmüvelő és ültetéstechnológiai gépeinket.


Agromaster Impala MD Plus függesztett utánhántolófejes erdészeti - szőlészeti rigolozó eke

A mélyforgató ekék segitségével mind az erdészetben és mind a mélymüvelésű szölő alapművelését lehet elvégezni.A Plus tipusok 1 utánhántó ekefejjel vannak szerelve.Ezek segitségével 50 - 60 - 70 - 80cm mély szántás esetén is a traktorral normál , középmély szántási módban lehet dolgozni.A szölő müvelő eke segitségével a tavaszi munkák során a nyitási munkákat, mig megcserélve a fejeket ősszel a zárási munkákat lehet elvégezni.A kormánylemezek, szántóvasak nagy szilárdságú, nagy kopástürésű acélból, a váz szerkezet nagy szakitó szilárdságú zártszelvényből készülnek.

Agromaster Medium Forest Wine függesztett szőlészeti sorközművelő tárcsás borona , sorvédő lemezzel
Agromaster Impala MDRC függesztett sorköz ápoló tárcsás borona

A sorközápolótárcsák közvetlenül a sorok mellett forgatják a talajt mig a sorok közepét zölden hagyják. Használhatók V és X felépítésben is.

 

Agromaster Fönix függesztett ültetvénykultivátor, szölősorköz müveléshez

Agromaster Bull F  egy és két késes szölő sor mélylazitó és mélymütrágyázó

Agromaster Főnix függesztett félautomata szölő oltvány és csemete ültető gép

A félautomata szölőültetőgépek megrendelhetők mind alap változatban, mind lézer és mind GPS vezérlésű kivitelben. Ültethetők vele mind szölő oltványok, mind rövidebb csemeték. Rendelhető járkerékmeghajtású változatban is.Agromaster Impala függesztett oltvány és csemetekiemelőgép, hidraulikus eltolásos egységgel, vibrációs tálcával

A szölőoltvány vibrotálcás kiszedőgép munkaszélesség függvényében alkalmazható mind 1 és mind intenziv 2 soros olvány felszedésére. A vibrotálca egészen tisztára rázza az oltványokat. Hidraulikusan eltolható kivitel.
Agromaster Impala függesztett szölőtőke kivágó gép

A szölőtőkekivágó gép nagy segitség az újratelepités során, Az eszköz tökéletesen kitisztitja a régi szölőtelepítés maradványait. Igy nem alakul ki talajuntság a bennmaradt tőkemaradványoktól a talajban és csökkenthető az újratelepítés és kivágás közötti idő. Alkalmazható néhány éves  8-10cm-nél nem nagyobb átmérőjü  fák tőkéjének kiszedésére is.

 

Agromaster Rotor  kordon csévélő

 

Agromaster Fönix Roto Knife 500 oltvány formázó és levelező

mystat

joetatar kukac gmail.com

 
Telefon, fax: +36 52 416439                               Rádiótelefon: +36 70 2672796
   

Copyright 1999 - 2018by JOSEY